Gausa es converteix, oficialment, en el candidat del PSC a l'alcaldia


  • Comparteix:

El consell nacional del PSC ha ratificat Salvador Gausa com a pròxim candidat de la formació a l'alcaldia de Sant Cugat. El portaveu municipal dels socialistes s'ha mostrat confiat que el PSC aconseguirà uns bons resultats en les properes eleccions.

Aquest dissabte ha culminat el procés perquè Salvador Gausa encapçali les llistes del PSC a les pròximes eleccions municipals. Després de l'aprovació a l'assemblea local del partit i al consell comarcal, ara ha estat el consell nacional qui ha ratificat la candidatura de Gausa.

El candidat socialista ha subratllat l'experiència del PSC en governs municipals, com a partit que governa més quantitat de població a nivell local, al conjunt de Catalunya.

Salvador Gausa

El més significatiu d'avui potser és el fet de formar part d'un partit que governa el 70% de la població catalana.


Gausa no ha volgut avançar cap punt del seu programa electoral perquè, diu, encara no està definit i tot just ara hi han començat a treballar. Tot i així, les previsions que fa són optimistes.

Salvador Gausa

Les previsions que tenim és que podem guanyar a Sant Cugat. Pensem que podem oferir un model de ciutat millor que el que tenim.


A la mateixa reunió del consell nacional del partit també s'han ratificat els caps de llista de 393 municipis més.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.