ERC vol fer més visible la seva acció de govern amb el nou butlletí 'La veu de Sant Cugat'


  • Comparteix:

ERC treu al carrer el periòdic 'La veu de Sant Cugat' amb l'objectiu de fer arribar a la ciutadania la feina dels republicans al govern local. El primer número de la publicació, que sortirà aquest divendres, es distribuirà a peu de carrer en punts neuràlgics de la ciutat.

'La veu de Sant Cugat' sortirà al carrer amb 5.000 exemplars i una periodicitat mensual. L'alcaldable d'ERC, Raül Grangé, ha explicat que amb aquesta nova publicació podran fer arribar millor a la ciutadania la feina que fan des de l'equip de govern.

Raül Grangé

Hem decidit treure aquest periòdic per fer arribar millor als ciutadans la feina que hem fet en el govern i donar la nostra opinió.


El mitjà neix també amb la voluntat de generar debat i interacció amb la ciutadania. En aquest sentit, Grangé ha explicat que no pretenen fer propaganda electoral ni de partit.

Raül Grangé

No és propaganda electoral ni de partit. Volem que sigui un mitjà més d'informació pels santcugatencs.


'La veu de Sant Cugat' es distribuirà a diferents punts de la ciutat, els districtes i els centres cívics i culturals del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.