El PSC vol estrènyer les relacions entre Sant Cugat i les ciutats metropolitanes


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, reclama que Sant Cugat s'incorpori a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona, tal com va acordar el ple municipal l'any 1999. En una reunió amb l'alcalde de Barcelona, Gausa ha remarcat la importància d'intensificar la col·laboració amb els municipis metropolitans.

Després de reunir-se amb Jordi Hereu, l'alcaldable del PSC ha subratllat la necessitat d'enfortir les relacions entre Sant Cugat i l'àrea metropolitana de Barcelona per abordar temes d'interès comú.

Salvador Gausa ha recordat que l'any 1999 el ple va aprovar per unanimitat una moció del PSC sobre la incorporació de la nostra ciutat a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona. A data d'avui la proposta continua al calaix, un fet que, segons Gausa, perjudica els interessos de Sant Cugat.

Salvador Gausa

Ens aportaria beneficis d'inversió pública. No té sentit que dels 27 municipis metropolitans, l'únic que s'exclogui sigui Sant Cugat.


El PSC calcula que mantenir-se al marge de la Mancomunitat de Municipis de Barcelona ha fet perdre a Sant Cugat 4 milions d'euros d'inversió en l'actual mandat.

D'altra banda, Gausa i Hereu han remarcat la necessitat d'enfortir els lligams entre municipis per construir conjuntament la realitat metropolitana. Gausa ha apostat per una relació 'sense complexos' amb la ciutat de Barcelona.

Salvador Gausa

Sant Cugat té una doble identitat, metropolitana i vallesana. S'ha de tenir una relació sense complexos amb la ciutat de Barcelona.


Gausa es reunirà divendres, a Sant Cugat, amb alcaldes i alcaldesses socialistes de ciutats mitjanes de l'entorn metropolità.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.