ERC vol el desdoblament dels FGC i la millora de l'autobús urbà


  • Comparteix:

ERC demana que s'acceleri el projecte de desdoblament de la línia dels FGC per donar servei a la zona d'Esade i el Trade Center. La número tres a les llistes republicanes, Catarina Petit, proposa millorar el servei d'autobús urbà i habilitar més busos llençadora per connectar les estacions ferroviàries i els parcs empresarials.

Les propostes d'ERC en l'àmbit de la mobilitat pretenen garantir que el creixement de la ciutat sigui sostenible i no comporti col·lapsos viaris. La responsable d'economia, comerç i indústria del partit, Catarina Petit, ha reclamat que s'acceleri el desdoblament de la línia de FGC entre Barcelona i el Vallès, amb estacions a la nostra ciutat. Petit també proposa que s'inclogui Sant Cugat en la primera corona del transport metropolità.

Catarina Petit

És molt important que la segona línia de FGC arribi ja. L'àrea d'Esade i el Trade Center ens queda deslocalitzada.


ERC també reclama que s'agilitzi la construcció de la nova estació de FGC a Vullpalleres i que s'interconnecti amb l'estació de Renfe a Coll Favà, amb un servei de rodalies millorat.

Els republicans també volen augmentar l'ús de l'autobús urbà i habilitar més busos llençadora per enllaçar les estacions ferroviàries amb els centres de treball i els parcs empresarials.

L'alcaldable d'ERC, Raül Grangé, considera que Sant Cugat és un municipi 'discriminat' en l'àmbit de la mobilitat.

Raül Grangé

Tenim una discriminació molt negativa, perquè estem en zona 2 en transport públic i pel peatge injust dels Túnels de Vallvidrera.


Fomentar l'ús dels aparcaments del centre, construir un carril bici interurbà fins a Rubí i Cerdanyola i millorar la senyalització dels parcs empresarials completen les propostes d'ERC en l'àmbit de la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.