ICV-EA critica la 'privatització' de la futura sala de concerts


  • Comparteix:

ICV-EA considera 'mercantilista' el model de gestió de la futura sala de concerts que proposa l'equip de govern. Els ecosocialistes critiquen que es privatitzi un equipament públic i lamenten que no es compti amb els joves de la ciutat per consensuar el projecte de construcció i gestió.

Un ple extraordinari debatrà aquest divendres les condicions per contractar el projecte de construcció, explotació i gestió de la futura sala de concerts, que s'ubicarà al barri de Vullpalleres.

ICV-EA considera 'electoralista' que es presenti ara aquest projecte, a tres mesos dels comicis municipals. A més, els ecosocialistes critiquen el model de gestió 'liberal' que proposa l'equip de govern, i que passa per deixar en mans d'una empresa privada la construcció i gestió de la sala de concerts. Així ho explica el responsable de Joventut de la formació, Joan Calderón.

Joan Calderón

Hi estem en contra perquè es privatitza un equipament públic, és una mesura electoralista i és una forma liberal de fer política.


Iniciativa proposa que s'impliqui el teixit associatiu juvenil de la ciutat en la gestió de la sala, buscant fórmules de cogestió amb alguna entitat local, com en el cas del Casal Jove de Torre Blanca. En concret, els ecosocialistes demanen la convocatòria d'un Fòrum Jove per consensuar el model de gestió de l'equipament.

Per al portaveu de la formació i alcaldable, Xavier Boix, aquest cas demostra les 'contradiccions polítiques' de l'equip de govern de CiU i ERC.

Xavier Boix

És un bon exemple d'equipament públic, dissenyat des d'un punt de vista progressista, però la proposta de gestió és mercantilista i de dretes.


ICV-EA creu que aquest és un altre exemple del fracàs dels processos participatius que engega l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.