La Generalitat remodelarà la pista del CEIP Turó de Can Mates, afectada per les esquerdes


  • Comparteix:

La Generalitat iniciarà per Setmana Santa les obres de remodelació de la pista esportiva del CEIP Turó de Can Mates, que s'allargaran fins a les vacances d'estiu. L'actuació servirà per eliminar les esquerdes del gimnàs, la pista de l'escola i les tanques del voltant, provocades per un mal estudi geotècnic.

Des que l'escola del CEIP Turó de Can Mates es va construir, ara fa dos anys, han anat apareixent esquerdes importants en diferents zones del centre. El president de l'AMPA, Josep Maria Carol, explica els orígens del problema.

Josep Maria Carol

El problema és que no es va fer l'estudi geotècnic adequat i van aparèixer esquerdes a la pista, el gimnàs i les tanques del voltant.


Després de mantenir diferents contactes amb l'Ajuntament i la Generalitat, responsable de les obres, finalment la responsable territorial d'Educació al Vallès Occidental ha confirmat a la direcció de l'escola que les obres de remodelació de la pista i les zones afectades per les esquerdes començaran a partir de Setmana Santa.

Josep Maria Carol es mostra satisfet per les mesures adoptades.

Josep Maria Carol

Estem contents amb les obres perquè finalment posarem solució al tema de les esquerdes.


L'AMPA de l'escola ha agraït el suport i la resposta que han rebut per part de l'Ajuntament en tot el procés de denúncia del mal estat de la pista de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.