La CUP organitza quatre assemblees per enllestir el seu programa electoral


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular de Sant Cugat (CUPSC) organitza assemblees obertes per establir un espai de debat amb els ciutadans. L'objectiu és que els santcugatencs ajudin la formació a configurar el seu programa polític per a les eleccions municipals.

La CUP de Sant Cugat pretén fer un pas més per tal d'apropar el seu programa polític a la ciutat. Per aquest motiu, ha posat en marxa un seguit de trobades que tindran lloc entre març i abril i que pretenen establir un diàleg amb els ciutadans.

Les assemblees, que aniran acompanyades d'un pica-pica, serviran per explicar les propostes de la candidatura. A partir de l'intercanvi d'opinions i punts de vista, la CUP donarà forma al programa polític que anirà a les eleccions municipals el proper 27 de maig.

Segons el candidat de la CUP Sant Cugat, Guim Pros, les trobades serviran per definir el programa electoral.

Guim Pros

La gent de Sant Cugat participa a través les seves propostes. Tenim clar el nostr ideari però intentem lligar-ho amb el que pensa la ciutadania per complementar, ampliar i canviar cosas.


La cohesió social, l'urbanisme, el medi ambient, la cultura i la llengua seran alguns dels ítems que es tractaran duran les trobades. Quatre punts que Pros considera bàsics per al programa.

Guim Pros

Volem començar amb el tema de la participació. La segona parlarà de cohesió social, la tercera de medi ambient i l'última de cultura.


La primera tindrà lloc el 15 de març a les vuit del vespre al Casalet de Valldoreix sota el títol 'De la democràcia formal a la democràcia participativa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.