ICV-EA lamenta que no s'apliquin criteris periodístics en la campanya electoral


  • Comparteix:

ICV-EA defensa que els mitjans de comunicació públics es regeixin per criteris periodístics durant la campanya electoral municipial i no pel sistema de blocs informatius, tal com s'aplicarà a Sant Cugat. Iniciativa rebutja el sistema de blocs en els mitjans públics ja que interfereixen negativament en la feina dels periodistes.

La formació ecosocialista ha manifestat la seva preferència per mantenir criteris periodístics a l'hora de cobrir la informació de la campanya electoral de les properes eleccions municipals del mes de maig. ICV-EA dóna suport a la proposta dels treballadors de Ràdio Sant Cugat d'aplicar criteris estrictament informatius en el seguiment de les campanyes electorals.

El portaveu municipal de la formació, Xavier Boix, asegura que el posicionament d'ICV-EA a les campanyes electorals passa per donar suport als criteris periodístics.

Xavier Boix

És el posicionament que té ICV-EA davant de totes les campanyes. Creiem que han de prevaldre els criteris periodístics.


Iniciativa considera que els blocs interfereixen negativament en la feina que fan els periodistes. Des de la formació asseguren confiar en la professionalitat dels periodistes de Ràdio Sant Cugat, l'únic mitjà sotmès a aquesta norma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.