El PSC defensa la tasca dels municipis en la igualtat de gènere


  • Comparteix:

Igualtat d'oportunitats, conciliar àmbits familiar i laboral i la lluita contra la violència de gènere són alguns dels temes en que incidirà el PSC durant el Dia Internacional de la Dona. El grup socialista vol destacar també la feina feta pels ajuntaments d'esquerres en l'àmbit de la igualtat.

En un manifest titulat 'Governant municipis per a les dones', el PSC destaca l'àmbit municipal com el més adequat per continuar lluitant per la igualtat entre gèneres. Per fer-ho els ajuntaments socialistes han impulsat, entre d'altres mesures, la creació dels Consells Municipals de Dones o el foment de la paritat en el àmbits de participació.

La regidora, Aintzane Conesa, destaca quines són les prioritats dels ajuntaments socialistes.

Aintzane Conesa

Ha estat sempre una prioritat política aconseguir la igualtat entre homes i dones. Hem impulsat diferents mesures per aconseguir-ho.


La conciliació de la vida familiar i la laboral és un dels punts que els socialistes creuen essencial per avançar cap a la igualtat d'oportunitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.