El PSC dóna suport a la candidatura de Sant Cugat com a seu del Institut Europeu de Tecnologia


  • Comparteix:

El PSC insta l'equip de govern a convocar el Consell Estratègic de Sant Cugat i una junta de portaveus extraordinària per tractar la candidatura de Sant Cugat a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia. Els socialistes consideren necessària la participació dels partits per assolir una candidatura forta i no només 'un nom en la llista'.

El grup municipal socialista considera que cal buscar el màxim de suports perquè la candidatura de Sant Cugat com a seu del Institut Europeu de Tecnologia sigui un projecte fort . Segons el PSC, és imprescindible la implicació dels àmbits territorial, institucional, empresarial, acadèmic i sindical perquè el projecte no sigui un més dels possibles destins del institut.

Segons el PSC, és clau que s'informi als grups municipal de tot el relatiu a la candidatura. Per aquest motiu, els socialistes demanen la convocatòria d'una junta de portaveus extraordinària i la convocatòria del Consell Estratègic per analitzar el projecte.

Escoltem el portaveu del grup municipal socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Volem que hi hagi informació a la junta de portaveus,. També ens sembla important que es convoqui el Consell Estratègic de la ciutat.


El PSC ha expressat la voluntat de treballar perquè en el proper ple municipal s'aprovi una moció institucional que reflecteixi el consens sobre la presentació de la candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.