ERC dóna ara suport als criteris periodístics per cobrir les eleccions municipals


  • Comparteix:

ERC canvia de parer i dóna suport als criteris periodístics com a sistema de cobertura informativa de la campanya electoral municipal. La formació republicana considera que en el seguiment informatiu ha de primar la qualitat de les propostes, tal com va proposar Ràdio Sant Cugat,en comptes d'un sistema de blocs informatius basat en els vots dels darrers comicis municipals.

Els republicans s'han sumat a la postura d'ICV-EA de donar suport a la proposta d'aplicar criteris periodístics, després de mostrar-se inicialment en contra d'aquesta opció. Després d'una reflexió, la formació republicana considera que, amb aquest sistema, primaria la qualitat i es donaria més interès a la campanya electoral.

L'alcaldable d'ERC, Raül Grange, explica els motius del canvi de decisió.

Raül Grangé

Entenem que els criteris periodístics són molt més justos i més útils de cara el ciutadà. Hi ha de primar la qualitat.


Els republicans, segons Grangé, tornaran a posar sobre la taula la proposta per convèncer les altres formacions polítiques per aplicar els criteris periodístics en la cobertura de la campanya.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.