La JSC fa una botifarrada a Mira-sol per escoltar les propostes dels veïns


  • Comparteix:

Mig centenar de persones han participat a la botifarrada organitzada per les Joventuts Socialistes a Mira-sol per escoltar les propostes dels veïns pel seu barri. L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, es compromet a impulsar un gir social a les polítiques per Mira-sol, prioritzant la cohesió del barri per sobre del creixement urbanístic.

Amb aquest dinar, les joventuts del PSC han volgut entrar en contacte amb els joves del barri i presentar les propostes del partit per Mira-sol. Però segons el primer secretari de les JSC, David Gutiérrez, el més important és escoltar als veïns i recollir les seves reivindicacions.

David Gutiérrez

Els veïns porten anys reivindicant la retirada de les torres elèctriques, i el clavegueram, i estem aquí reivindicant amb ells totes aquestes coses


A l'acte també hi ha participat l'alcaldable socialista, Salvador Gausa. El candidat del PSC subratlla que Mira-sol és el districte que més ha crescut, i ara cal prioritzar la cohesió social del barri i endreçar-lo urbanísticament.

Salvador Gausa

Aquest barri ha crescut, i ara cal endreçar el barri. El nostre programa passa per convertir els reptes en oportunitats, i no en problemes


Aquesta botifarrada és la tercera que organitzen les JSC en l'últim any per escoltar les propostes dels veïns, després de passar per les Planes i la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.