Pantaleón de Miguel aspira a una vocalia de l'EMD amb UNIS


  • Comparteix:

La Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS) aspira a aconseguir una vocalia a l'EMD de Valldoreix en les properes eleccions municipals del 27 de maig. El candidat, Pantaleón de Miguel, assegura que vol eradicar la 'mala gestió' i la 'irresponsabilitat política'.

El candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per UNIS, Pantaleón de Miguel, està plenament convençut que millorarà els resultats del grup independent en les darreres eleccions. De Miguel s'ha postulat als micròfons del magazín 'Sant Cugat a fons' com a futur vocal a la nova Junta de Veïns de Valldoreix.

Escoltem al presidenciable a l'EMD, Pantaleón de Miguel.

Pantaleón de Miguel

Jo crec que, encara que és una fita difícil d'aconseguir, crec que lluitarem per fer-ho i per fer un bon paper.


Per al candidat d'UNIS, la clau per governar a Valldoreix és tenir voluntat de diàleg. En cas de ser escollit president, De Miguel s'ha mostrat partidari de pactar amb qualsevol de les forces polítiques, excepte el Partit Popular, formació a la qual havia militat.

El programa electoral de Pantaleón de Miguel se centra, segons ha explicat, en l'eradicació de la 'mala gestió urbanística' i de la 'irresponsabilitat política'. De Miguel també ha esmentat la millora de la circulació i la lluita contra l'excés de velocitat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.