ERC s'oposa a la construcció de la Ronda Sud i ho posa com a condició per formar govern


  • Comparteix:

ERC posa com a condició per formar part d'un hipotètic nou govern municipal la no-construcció de la Ronda Sud. Els republicans volen fomentar la compra de terrenys agrícoles per preservar les zones verdes que es veurien afectades per aquesta infraestructura. D'altra banda, ERC ha fet un balanç positiu de la seva gestió al front de l'àrea de Medi Ambient durant aquest mandat.

El grup municipal d'ERC ha escollit l'entorn del Pi d'en Xandri per presentar les accions de govern i les propostes electorals del seu partit en matèria de medi ambient.

Els republicans es marquen com a objectius principals ordenar el paisatge natural i urbà, elaborar un pla per fomentar l'ús de la bicicleta, impulsar la Xarxa d'Espais d'Interès Natural i sobretot preservar les zones verdes actuals.

L'alcaldable d'ERC, Raül Grangé, ha explicat que s'oposaran a la construcció de la Ronda Sud. Per als republicans, aquesta qüestió és una condició necessària per formar part d'un hipotètic futur govern municipal.

Raül Grangé

ERC s'oposarà absolutament a que es toqui un metre quadrat de verd. Creiem que és estratègic cap a la ciutat que l'execució de la Ronda Sud no es faci mai.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient, el republicà Eduard Pomar, ha destacat l'aprovació del pla especial de la Torre Negra i l'Agenda 21 com les principals accions dutes a terme en la seva àrea durant el present mandat.

Eduard Pomar

L'aprovació del pla especial de la Torre Negra i l'agenda 21 són les accions més importants.


ERC ha mostrat el seu desig de continuar formant part de l'equip de govern i de seguir treballant en la cartera de Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.