La parròquia del Monestir s'entrevista amb els candidats a l'alcaldia


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Pere d'Octavià organitza un cicle de trobades amb els candidats a les eleccions municipals per tal de conèixer com veuen la institució a Sant Cugat. L'ecosocialista Xavier Boix i la popular Berta Rodríguez ja van exposar els seus arguments la setmana passada, mentre que el convergent Lluís Recoder ho farà aquest dimecres.

La parròquia ha posat en marxa una sèrie d'actes 'no polítics' amb els candidats de les forces polítiques que concorren a les municipals. L'objectiu és que els possibles futurs dirigents de la ciutat donin la seva visió de l'actual parròquia i expliquin quina creuen que hauria de ser la seva funció en un futur.

Escoltem el mossèn de la parròquia, Blai Blanquer.

Blai Blanquer

Hem buscat persones que estimin la ciutat perquè expliquin com veuen la parròquia i què n'esperen.


Les xerrades dels polítics van seguides d'una reflexió a partir d'un document conciliador que parla de la relació entre l'Església i el món contemporani, així com d'una pregària.

La setmana passada els alcaldables d'ICV-EA, Xavier Boix, i del Partit Popular, Berta Rodríguez, van poder explicar com veuen els seus respectius partits la parròquia local. L'alcalde i candidat de CiU, Lluís Recoder, ho farà aquest dimecres al vespre. El 21 de març serà el torn del candidat del PSC, Salvador Gausa, i el 28 li tocarà a l'alcaldable d'ERC, Raül Grangé.

Les trobades estan obertes a tothom i tenen lloc a la parròquia de Sant Pere d'Octavià a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.