El PSC apostarà per la conciliació familiar i laboral en cas d'arribar al govern


  • Comparteix:

'El Pacte del Temps' endegat per l'Ajuntament de Cornellà serà el model de conciliació de la vida laboral i familiar del grup municipal socialista en cas d'arribar al govern de l'Ajuntament. Segons el PSC, la implantació d'aquesta iniciativa permetrà establir dinàmiques més cohesionades al consistori.

Millorar la cohesió social a través d'una conciliació de la vida laboral, social i familiar és l'objectiu del grup municipal socialista en cas d'arribar al govern. Per aquest motiu, la idea dels socialistes és implantar el model del 'Pacte del Temps' que s'aplica a l'Ajuntament de Cornellà. Segons el portaveu del PSC, Salvador Gausa, la iniciativa cornellenca és una bona pràctica per emmirallar-s'hi.

Salvador Gausa

Som conscients que a la vida pública és necessàri un pacte del temps perquè la gent pugui conciliar la seva vida familiar, personal i laboral.


Gausa ha estat acompanyat en la roda de premsa per l'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón que ha estat l'encarregat d'explicar quines són les mesures de conciliació adoptades pel seu Ajuntament. Segons Balmón, la gestió del temps és fonamental i una bona manera de fer-ho és limitant el temps de les reunions a una hora i treballar com a màxim fins a les nou de la nit. També es proposa començar les sessions plenàries a les set de la tarda i fer-les més àgils, entre d'altres mesures.

Segons Balmón, aquest és un primer camí per assolir els seus objectius i considera que els polítics han d'intentar fer pedagogia de conciliació i aplicar-se aquestes premises a la seva vida.

Antoni Balmón

Governar un municipi significa transmetre a la gent pels seus reponsables conductes que els que fem política no acabem de complir.


Salvador Gausa ha remarcat que aquest no és el model que s'aplica a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.