Crítiques del PP a una enganxada de cartells de les JERC


  • Comparteix:

La portaveu del PP denuncia 'una enganxada massiva de cartells amb estelades' de les JERC a llocs no autoritzats del municipi. Segons Berta Rodríguez, la bandera independentista genera 'odi' i 'fragmenta la societat'.

Rodríguez considera que l'enganxada de cartells a llocs no autoritzats es potencia des de les joventuts d'ERC, tot i que no hi apareix cap referència de la branca juvenil. Segons la popular, la formació està 'embrutant la ciutat' i creu que l'Ajuntament l'hauria de sancionar.

Berta Rodríguez

Ens sembla trist que les JERC estiguin embrutant la nostra ciutat i volem saber quines sancions se'ls han aplicat des de l'Ajuntament.


D'altra banda, el PP dóna suport a les signatures presentades per 3.000 veïns per demanar més seguretat. Segons Rodríguez, calen més recursos per lluitar contra el clima d'inseguretat.

La portaveu del PP proposa recuperar la figura del sereno.

Berta Rodríguez

Sant Cugat és molt dispers i per aconseguir més seguretat necessita vigilants nocturns.


Rodríguez ha insistit a reclamar l'aturada del desplegament dels Mossos d'Esquadra a la resta de Catalunya. Segons Rodríguez, les properes promocions de la policia s'haurien de destinar a cobrir les vacants del cos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.