Carod anima ERC a assumir més responsabilitats en un futur govern municipal


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC, Raül Grangé, aposta per equilibrar el creixement de Sant Cugat i posa com a prioritats per al proper mandat la preservació del paisatge, l'habitatge públic i els districtes. Grangé ha presentat la llista electoral de la formació acompanyat pel president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui s'ha mostrat convençut que els republicans assumiran més responsabilitats polítiques en el pròxim govern municipal.

En un acte a la plaça de l'Om, i davant d'una setantena de persones, Grangé ha exposat algunes de les propostes electorals d'ERC. Entre elles, destaca la creació d'una normativa de paisatge urbà, la vianantització de l'eix comercial del barri del Monestir, l'habitatge públic i un pla de xoc per atendre les 'reivindicacions històriques' dels districtes.

L'alcaldable republicà ha alertat sobre el risc del creixement desequilibrat. Grangé ha diagnosticat la situació de Sant Cugat com una 'epidèmia arquitectònica' i ha dit que ERC garantirà, des del govern municipal, la qualitat de vida dels santcugatencs.

Raül Grangé

Patim una epidèmia arquitectònica. Nosaltres farem realitat l'eslògan 'Sant Cugat, viure i gaudir'.


Grangé ha presentat la llista electoral d'ERC per als comicis del 27 de maig. L'actual portaveu municipal, Eduard Pomar, tancarà la candidatura amb el lloc número 25, precedit pel fins ara regidor de Sanitat, Enric Tomàs, que ocuparà la posició 24. També destaca la presència de l'artista Adolf Priante, el president de la secció local, Andreu Freixes, i la portaveu de les JERC, Laia Carbó.

El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha destacat la feina feta des del govern municipal en aquest mandat i s'ha mostrat convençut que els republicans assumiran més quota política en un hipotètic nou govern.

Josep-Lluís Carod-Rovira

Us felicito per la feina feta i per la que fareu. Estic convençut que ERC repetirà al govern de la ciutat, tant de bo amb més responsabilitat política.


La candidatura local d'ERC incorpora el Partit Antitaurí i Contra el Maltractament Animal (PACMA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.