El ple aprovarà avui el nomenament del Síndic de Greuges


  • Comparteix:

El nomenament del Síndic de Greuges serà un dels temes centrals del ple municipal del mes de març, que se celebrarà aquest vespre. La sessió també servirà per debatre temes com la construcció i explotació del futur complex esportiu de Mira-sol o el requeriment judicial de tramitar un Programa d'Actuació Urbanística a la Torre Negra.

Finalment, el ple d'aquest dilluns podria aprovar el nomenament de Jaume Clavell com a Síndic de Greuges de Sant Cugat. Un cop s'hagi fet efectiu aquest tràmit, caldrà constituir l'Oficina del Síndic perquè aquest pugui començar a treballar. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha qualificat aquest fet d'històric.

Lluís Recoder

És la persona que els portaveus municipals van pensar que podria haver-hi acord al seu voltant i ara ho portem al ple. Em sembla un fet històric i molt important.


La sessió també debatrà la tramitació d'un Programa d'Actuació Urbanística al sector de la Torre Negra, en compliment d'una sentència judicial. Concretament, es proposarà fer una consulta a la Generalitat sobre aquest tema, perquè en la legislació vigent ja no existeixen els Programes d'Actuació Urbanística, els PAU.

Un altre tema que es portarà a ple serà l'estudi econòmic i financer i el plec de clàusules per adjudicar la construcció i explotació de la futura piscina i complex esportiu de Mira-sol. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És l'inici del concurs per poder fer una piscina i una zona esportiva al costat de l'escola Catalunya i el camp de futbol de Mira-sol.


Altres temes destacats seran la liquidació del pressupost de l'any passat o la proposta de derivació de la línia elèctrica de Can Jardí per a la futura subestació de Sant Cugat. Aquest és un primer pas per poder retirar definitivament les línies d'alta tensió del municipi, tal i com van acordar l'any passat l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix i Fecsa-Endesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.