Serveis Urbans assegura que s'ha reduït el volum de residus generats


  • Comparteix:

Des de l'àrea de Serveis Urbans s'ha subratllat que en els últims anys s'han reduït sensiblement els residus que es generen a Sant Cugat. Segons la tinent d'alcalde d'aquesta àrea, Berta Rodríguez, la nostra ciutat es fa la recollida selectiva molt millor que en altres poblacions veïnes.

Segons la tinent d'alcalde, Berta Rodríguez, les xifres de recollida selectiva d'altres poblacions són més altes perquè també computen altres residus, com l'esporga dels arbres. Rodríguez ha subratllat que la població santcugatenca està molt sensibilitzada i separa perfectament cada classe de residus. A més, s'ha reduït sensiblement el volum de brossa que es genera:

Berta Rodríguez

Hem aconseguir reduir el volum d'escombraries dels santcugatencs


Sobre la proposta d'ICV de debatre el model de gestió de residus, la tinent d'alcalde de Serveis Urbans ha assegurat que Sant Cugat aposta decididament pel Residu Mínim. Tot i així, l'última adjudicació de recollida de contenidors ja contempla la possibilitat d'introduir a la ciutat els contenidors grocs, per envasos i plàstics:

Berta Rodríguez

El Residu Mínim no contempla contenidors grocs, però hem de ser conscients que Sant Cugat també produeix residus d'envasos


Berta Rodríguez també ha anunciat que, abans que acabi l'any, s'augmentarà notablement la freqüència de recollida dels diferents contenidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.