El PSC concreta els eixos del seu programa a través d'una Convenció


  • Comparteix:

El PSC ultima el seu programa electoral, que es desplegarà sobre tres eixos principals: enfortir el teixit social de Sant Cugat, canviar el model urbanístic de la ciutat i impulsar el creixement econòmic dins l'entorn metropolità. Els socialistes han celebrat aquest dissabte la seva Convenció Municipal per recollir i analitzar diferents propostes que ara s'encabiran en el conjunt de compromisos electorals de la formació.

La convenció ha servit per analitzar i debatre les propostes de govern que la secció local ha recollit durant un procés participatiu de cara a les pròximes eleccions. Totes elles giren sobre tres línies mestres que ha detallat l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Enfortir la ciutat social amb politiques que reforcin la pertinença a la ciutat. Segon, el microurbanisme i endreça de la ciutat. I tercer generar prosperitat amb una altra cultura de govern


La jornada de treball s'ha estructurat en quatre comissions, centrades en àmbits com la cohesió social i els serveis personals, l'equilibri territorial i la promoció econòmica. Segons ha explicat Gausa, ara el partit posarà fil a l'agulla per traduir aquestes idees en propostes concretes del seu programa electoral.

Salvador Gausa

Les mesures concretes les hem de passar pel sedàs del rigor, estudiar-les bé i pressupostar-les


La Convenció s'ha celebrat aquest dissabte, a la seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.