PSC i ICV-EA es mostren conciliadors amb ERC i aposten pel tripartit a Valldoreix


  • Comparteix:

PSC i ICV-EA celebren la incorporació d'ERC a les negociacions per reeditar la Candidatura de Progrés i Catalanista a l'EMD de Valldoreix. Socialistes i ecosocialistes treuen importància a les converses dels republicans amb CiU, que finalment s'han avortat per les discrepàncies a l'hora d'escollir candidat.

PSC i ICV-EA reconeixen que les negociacions per reeditar un tripartit a Valldoreix, amb l'actual presidenta Montserrat Turu com a candidata, estan força avançades. Els dos partits d'esquerres treuen ferro al fet que ERC hagi prioritzat inicialment les converses amb CiU, unes converses que han quedat en punt mort per la impossibilitat d'acordar un candidat de consens.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, admet malestar per l'actitud dels republicans, però prefereix mirar al futur.

Ferran Villaseñor

No ens va agradar, però no es pot viure del passat. Ara hi ha un principi d'acord i crec que el pacte tripartit es reeditarà a Valldoreix.


El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, també prioritza l'objectiu de reeditar el pacte tripartit a Valldoreix i treu importància a les converses entre ERC i CiU. Boix considera que la feina del govern de Valldoreix en aquest mandat ha de tenir continuïtat.

Xavier Boix

El més important és mirar al futur. Valorem positivament els 4 anys de govern a Valldoreix. Hem de prioritzar les moltes coses que ens uneixen.


Les negociacions entre PSC, ERC i ICV-EA se centren ara en pactar les relacions entre partits i la proposta programàtica. La candidatura conjunta també inclouria, com fa quatre anys, una agrupació d'electors independents de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.