El Síndic atribueix a un conflicte personal les crítiques de Turu al seu nomenament


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, assegura que les crítiques de la presidenta de l'EMD al seu nomenament responen a un 'conflicte personal' i no tenen fonaments jurídics. Clavell ha demanat el suport de totes les administracions locals per tirar endavant la seva feina. Recordem que Montserrat Turu va lamentar que el Síndic acceptés el càrrec sense esperar al pronunciament de l'EMD de Valldoreix.

Després que Montserrat Turu acusés el nou Síndic de Greuges d'incomplir el reglament de la institució per acceptar el nomenament, el Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, ha volgut respondre les acusacions afirmant que no s'ha incomplert cap procediment jurídic i que no hi ha hagut cap vulneració legal per part de l'Ajuntament.

Clavell ha assegurat que aquestes crítiques estan vinculades a un conflicte personal, i no jurídic.

Jaume Clavell

Les crítiques responen més a una postura humana que a unes postulacions jurídiques. Jo no he intervingut en res, només tinc un germà que no s'entén amb la presidenta Turu.


Clavell ha afegit que té constància que la presidenta de l'EMD va dirigir-se al Síndic de Greuges de Catalunya al·legant possibles incompatibilitats en el nomenament del nou Síndic de Sant Cugat, tenint en compte que és germà d'un vocal de l'EMD. La institució que dirigeix Rafael Ribó va descartar aquest extrem.

Clavell ha advertit que el Síndic necessita la força moral de totes les administracions locals per poder funcionar.

Jaume Clavell

Finalment el síndic necessita la força moral de l'administració pública per funcionar tan de l'alcalde, com de l'EMD...


Clavell assegura que posarà tota la voluntat per crear una bona entesa amb tothom. En un principi, el nou Síndic tenia una reunió prevista per aquest divendres amb Montserrat Turu, però la presidenta de l'EMD l'ha suspès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.