L'alcalde defensa que s'han complert tots els terminis legals per nomenar el Síndic de Greuges


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder defensa que el nomenament del nou Síndic de Greuges ha complert tots els terminis legals i que es van notificar l'EMD de Valldoreix amb prou antelació. D'aquesta manera, Recoder respon a la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que denuncia que els tràmits s'han fet sense esperar el pronunciament de la Junta de Veïns de Valldoreix.

L'alcalde assegura que va notificar a la presidenta de l'EMD de Valldoreix la proposta de nomenament de Jaume Clavell com a nou Síndic de Geuges de Sant Cugat fa tres mesos. Recoder considera que durant aquest període i fins al nomenament, hi ha hagut temps suficient com perquè la Junta de Veïns de Valldoreix ho estudiés.

L'alcalde considera que, més aviat, hi ha hagut altres motius, i en concret la crisi de govern de Valldoreix relacionada amb el germà del nou síndic, Narcís Clavell.

Lluís Recoder

Que hi hagi un conflicte dins de l'EMD no ha de contaminar l'elecció d'un Síndic de Greuges.


La presidenta de l'EMD assegura que es va comprometre amb l'alcalde a passar pel proper ple de la Junta de Veïns de Valldoreix aquesta qüestió. Turu lamenta que Recoder hagi rebutjat ajornar el nomenament i considera que la urgència del tràmit no estava justificada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.