L'EMD vol recuperar els límits del territori de Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix vol actualitzar els límits històrics del territori amb Sant Cugat. L'EMD denuncia que ha perdut extensió territorial i que aquesta situació ha provocat una disfunció de l'administració i d'incertesa entre els veïns afectats.

Segons la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, l'any 2000 l'Ajuntament de Sant Cugat va començar a atorgar llicències administratives a terrenys i propietats ubicades a l'àmbit territorial de Valldoreix. Turu ha explicat que des de llavors Valldoreix ha perdut extensió territorial.

És per això que l'EMD ha començat a preparar un expedient de limitació territorial amb la mediació del departament de Governació de la Generalitat. Així ho ha explicat Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Per resoldre aquesta situació d'incertesa dels veïns i per definir el territori de Valldoreix vem començar un expedient de limitació territorial.


Montserrat Turu ha afegit que quan el procés de limitació es tanqui, l'EMD podrà actualitzar el cens de població. Turu apunta a una setantena les cases que es veuran afectades.

Montserrat Turu

Quan això es tanqui Valldoreix podrà actualitzar el seu cens de població que comportarà una ampliació de la transfarència que fa l'Ajuntament de Sant Cugat.


Turu ha apuntat que les negociacions entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD finalitzaran aquest mes d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.