L'Associació de Veïns de la Floresta reitera el seu rebuig a la modificació del PGM en el districte


  • Comparteix:

La modificació del PGM de la Floresta es va explicar als veïns en una sessió extraordinària del consell de districte

La modificació del PGM de la Floresta es va explicar als veïns en una sessió extraordinària del consell de districte

L'Associació de Veïns de la Floresta ha tornat a mostrar la seva disconformitat amb la proposta de canvis del PGM del districte, aprovada inicialment durant el ple del mes d'octubre. L'Ajuntament, per la seva banda, ha explicat que aquesta modificació permetrà legalitzar situacions fora d'ordenació. Aquesta proposta compta amb el suport de dues de les tres associacions de veïns.

El president de l'Associació de Veïns, Oriol Ribera, ha volgut explicar el seu posicionament en contra de la proposta de modificació del PGM a La Floresta. Segons Ribera, la proposta elaborada per l'Ajuntament contradiu l'esperit del Pla Director i no ha comptat amb la participació dels veïns.

Oriol Ribera

Entenem que no hi hagut participació dels veïns en aquesta modificació del PGM


Entre d'altres punts critiquen que no s'ha respectat el criteri de desenvolupament de l'habitatge públic, que el tema de Can Busquets està mal resolt i que no s'ha debatut el tractament de les rieres.

L'alcalde, en canvi, ha explicat que es tracta d'un document que permetrà posar ordre a la Floresta, ja que el PGM del 76 deixava grans zones habitades fora d'ordenació.

Lluís Recoder

Hi havia cases que estaven fora de l'ordenació del PGM i que estaven destinades a desaparèixer sinó haguessin proposat aquesta modificació


Aquesta associació de veïns, l'única que s'ha desmarcat del document, creu que no s'ha desenvolupat el criteri de habitatge públic inclòs en el Pla Director. Segons Lluís Recoder l'Ajuntament està posant tots els recursos per construir habitatge públic al districte i evitar que els joves marxin del districte.

La proposta de modificació del PGM s'ha aprovat en ple amb els vots de l'equip de govern, una vegada superat el procés d'exposició pública. S'espera que es pugui aprovar definitivament durant el 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.