Els veïns de Mirasol volen decidir en consulta popular el soterrament de les línies elèctriques


  • Comparteix:

Els veïns de Mirasol volen decidir en una votació popular el soterrament de les línies elèctriques, dins el procés d'urbanització de la zona. Els representants veïnals han dit que l'alcalde Lluís Recoder es va comprometre a fer aquest referèndum, cosa que s'ha desmentit des de l'Ajuntament.

Al consell de districte celebrat ahir, els veïns s'han queixat que l'Ajuntament encara no els ha comunicat el cost del soterrament de les línies elèctriques, ni tampoc quan suposaria que fossin aèries. Pel que fa al referèndum per decidir el soterrament de les línies, el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha fet les següents declaracions:

Jan Carbó

En cap moment l'alcalde s'ha compromès a fer una votació assambleària


El regidor de Descentralització, Jaume Tarragó, ha anunciat que, gràcies a la Declaració de Rubí, s'ha aconseguit que Fecsa es faci càrrec del cost del material. Tarragó també ha recordat que la companyia d'aigües Sorea assumirà la totalitat del cost i Telefònica la meitat.
No obstant això, la majoria dels veïns se senten menystinguts. Escoltem el portaveu de l'Associació de Veïns de Mirasol, Josep Maria Àngel:

Josep Mª Àngel

L'alcalde va dir que les línies se soterrarien si els veïns volien


Un altre tema debatut és l'enderrocament de la Caserna de la Guàrdia Civil, a causa de l'aluminosi. Els veïns han denunciat que l'Ajuntament no hagi convocat un consell extraordinari per informar sobre el tema. Va ser a la sessió d'ahir quan els veïns van assabentar-se que hi ha diversos motius per tirar a terra la caserna. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, va dir que l'estructura de l'edifici és incompatible amb el projecte d'habitatges per a joves que s'hi vol fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.