Recoder valora negativament ser el càrrec institucional més important de CiU


  • Comparteix:

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, valora de manera negativa que sigui el càrrec institucional de més rang que té CiU. Recoder considera que això vol dir que hi ha una 'gran concentració de poder socialista' a Catalunya.

El nacionalista Lluís Recoder no veu en bons ulls que s'hagi convertit en la figura referent a CiU. L'alcalde electe de Sant Cugat considera que això no és bo ni per a la federació nacionalista ni per al conjunt del país.

En una entrevista a 'Els Matins de TV3', Recoder ha dit que s'han trencat els equilibris institucionals a Catalunya.

Lluís Recoder

No és bo per a la federació ni per al país, perquè la concentració del poder socialista és brutal. S'han trencat els equilibris institucionals a Catalunya.


En aquest sentit, Recoder ha insistit en l'obligació d'obrir una reflexió en el si de la federació nacionalista.

Lluís Recoder

Estem obligats a reflexionar. Si resulta que guanyes dos eleccions seguides i tens un tripartit que vol arraconar-te, aquesta reflexió és obligada.


D'altra banda, Recoder ha explicat que a CiU no li convé, en aquests moments, entrar al govern espanyol, contràriament al que opina el secretari general del partit, Josep Antoni Duran i Lleida. Recoder creu que estar a Madrid pot ser una situació 'delicada i complexa' si la federació nacionalista no governa a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.