El PSC exigeix a Recoder coherència quan parli del traçat del TGV


  • Comparteix:

El PSC exigeix a l'alcalde en funcions, Lluís Recoder, 'visió de país' i 'coherència' en les seves crítiques al traçat del tren d'alta velocitat (TGV). El portaveu socialista, Salvador Gausa, acusa CiU de contradir-se per denunciar el retard de la connexió amb l'Estat francès i plantejar alhora un canvi de traçat que endarreriria encara més el projecte.

El cap de llista socialista, Salvador Gausa, ha criticat les declaracions de l'alcalde electe, Lluís Recoder, on tornava a reclamar prioritzar el pas del TGV pel Vallès després del retard anunciat en la connexió amb l'Estat francès.

Gausa considera que la petició de Recoder és 'contradictòria'.

Salvador Gausa

Ens sembla totalment contradictori denunciar un retard i demanar un canvi de traçat que comportaria un endarrariment important.


Gausa ha explicat que el PSC no s'oposa al pas del TGV pel Vallès, però creu que la prioritat és que l'arribada a Barcelona estigui garantit.

Salvador Gausa

No ens oposem a que el TGV passi per aquí. Sempre hem defensat que hi hagi un pas de mercaderies i de passatgers pel Vallès.


El TGV arribarà a la frontera francesa, finalment, el 2012, tres anys més tard del que preveia el Ministeri de Foment. Amb aquest ajornament, el govern espanyol pretén garantir la seguretat en la construcció del traçat, especialment als túnels que travessaran els centres de Barcelona i Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.