Turu nega el trencament de les negociacions per formar govern a Valldoreix


  • Comparteix:

Montserrat Turu nega que les negociacions entre CiU i la Candidatura de Progrés i Catalanista per formar govern d'unitat a Valldoreix s'hagin trencat. La presidenta electa de l'EMD considera que, amb una reunió de dues hores, és impossible arribar a una ruptura i confia que les converses arribaran a bon port. Tot i això, Turu remarca que no renunciarà a la presidència, tal com ha proposat CiU.

Després que el copresident de la federació nacionalista hagi anunciat el trencament de les negociacions per formar govern a Valldoreix, Montserrat Turu ho ha negat amb rotunditat.

Turu assegura que no s'ha trencat cap negociació perquè encara no han començat formalment. Segons la presidenta, només hi ha hagut un primer contacte.

Montserrat Turu

Les negociacions no estan tancades perquè aquí només hi ha hagut una primera aproximació.


La presidenta electa confia que les negociacions continuïn. Turu no contempla cap altra alternativa que no sigui una entesa entres les dues formacions polítiques.

Montserrat Turu

Confio que prosperi el sentit comú perquè la ciutadania no ho entendria. No contemplo que no continuem parlant.


Turu assegura que la seva coalició està oberta a diferents propostes, però ha avançat que no acceptarà la petició de CiU de renunciar a la presidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.