Montserrat Turu pren possessió del càrrec en una junta amb majoria de CiU


  • Comparteix:

Montserrat Turu inicia en minoria el nou mandat a l'EMD de Valldoreix en no haver aconseguit un pacte entre la Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU. Turu ha demanat responsabilitat als vocals de CiU per fer possible un bon govern de Valldoreix, mentre que el portaveu del grup de la federació, Josep Puig, ha demanat el compromís dels partits de la Candidatura per assolir uns objectius comuns.

Amb una posada en escena i un llenguatge propi d'un Ajuntament, aquest dissabte ha tingut lloc a la Nau de Cultura l'acte de constitució de la junta de veïns de Valldoreix. L'acte ha estat marcat per la complicada situació que ha sorgit de les eleccions del 27 de maig. D'una banda, els valldoreixencs van elegir Montserrat Turu com a presidenta de l'EMD, però de l'altra van donar un suport majoritari a CiU, cosa que fa que aquest partit tingui més vocals a la junta.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha expressat la necessitat que els grups polítics facin un exercici de responsabilitat.

Montserrat Turu

La composició del consistori actual ens obliga a totes les forces polítiques a fer un exercici de responsabilitat, que ens ha de permetre sumar, arribar a un acord institucional.


De la seva banda, el vocal de CiU, Josep Puig, ha deixat entendre que el seu partit farà valdre la seva majoria a la Junta i que, per tant, hauran de ser els membres de la Candidatura els que pactin amb ells uns objectius comuns.

Puig ha dit que Montserrat Turu s'ha de replantejar el fet de continuar sent presidenta.

Josep Puig

Hi ha moltes coses que han de canviar al nostre poble. Creiem que la continuïtat de l'actual presidenta no possibilita un canvi en el fons i les formes. Cal que vegi el que és millor per Valldoreix.


Tot indica que aquesta situació, definida com a 'rocambolesca' per part de la vocal d'ERC, Teresa Veciana, farà difícil el govern a l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.