Turu només veu possible habitatge protegit a Valldoreix si no hi ha impacte urbanístic


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, descarta la construcció d'habitatge protegit a aquest territori de manera generalitzada i només contempla la possibilitat si es fa en casos molt específics. Un cop més, Turu ha reclamat la necessitat que l'EMD tingui un representant al consell d'administració de Promusa.

Segons Turu, la llei urbanística de Valldoreix 'entra en colisió' amb la tipologia d'habitatges protegits que construeix Promusa. Tot i això, la presidenta de l'EMD no ha tancat les portes a la construcció d'alguna promoció, encara que no de manera generalitzada.

Escoltem Montserrat Turu.

Montserrat Turu

La llei urbanística diu molt clar que Valldoreix és una zona residencial amb cases unifamiliars. Tot i aixó, no de manera generalitzada, si que hi haurà zona que aquella pogués permetre-ho.


Segons Turu, un dels terrenys susceptibles d'acollir habitatge protegit és un terreny proper a l'estació i que és propietat de la parròquia. És una pastilla de terreny inclosa dins la modificació del PGM que permet construir habitatge de lloguer en terrenys fins ara qualificats d'equipaments.

D'altra banda, Montserrat Turu s'ha mostrat optimista respecte a que l'EMD de Valldoreix tingui aviat un representant al consell d'administració de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.