Recoder proposa un gran pacte de ciutat per combatre el canvi climàtic


  • Comparteix:

L'alcalde ofereix a la resta de formacions polítiques un gran pacte per definir una estratègia local contra el canvi climàtic. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Lluís Recoder situa aquest tema al capdavant de l'agenda mundial i considera que els ajuntaments han d'aportar el seu 'gra de sorra'. L'alcalde també ha anunciat que farà una ronda de contactes amb els partits per buscar acords sobre altres qüestions estratègiques per al futur de la ciutat.

Lluís Recoder considera prioritari fixar una estratègia local contra el canvi climàtic durant aquest mandat. Per això, l'alcalde ofereix a tots els partits polítics un gran pacte de ciutat per afrontar de forma transversal aquest repte mediambiental.

En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, Recoder ha explicat que la nostra ciutat ha de ser capaç d'aportar un 'gra de sorra' a la millora d'un problema d'abast mundial.

Lluís Recoder

És al regidor de Medi Ambient a qui li correspondrà mobilitzar aquestes energies i tenir la capacitat d'iniciar una estratègia mediambiental.


Recoder també obre la porta a pactar amb la resta de forces polítiques altres qüestions importants per al futur de Sant Cugat. L'alcalde ja ha avançat que buscarà acords en qüestions estratègiques com l'educació i la sostenibilitat financera de l'Ajuntament.

Lluís Recoder

Volem pactar sobre aquest tema i sobre altres. Però de moment amb les entrevistes que tenim la setmana que ve no es plantejaran coses molt concretes.


Segons l'alcalde, s'ha d'apostar perquè Sant Cugat sigui un pol d'atracció per a les empreses i que aquestes aportin ingressos a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.