ERC refusa entrar al govern municipal


  • Comparteix:

ERC ha descartat entrar a l'equip de govern municipal. Amb 35 vots en contra, 23 a favor i 3 abstencions, l'assembla republicana ha rebutjat l'oferta de CiU per governar conjuntament la ciutat. ERC argumenta que formar part d'un equip amb majoria absoluta nacionalista malmetria les expectatives de creixement polític al municipi.

Tot i que ERC no ha fet pública l'oferta de CiU per 'respecte a l'actual cartipàs', els nacionalistes havien ofert als republicans assumir una tinència d'alcaldia de Polítiques Socials i una regidoria de Joventut. La proposta de pacte també incloïa un programa d'acció de govern i consens en grans acords de ciutat com la no-construcció de la Ronda Sud.

El president de la secció local, Andreu Freixes, explica la nova estratègia del partit.

Andreu Freixes

El risc d'entrar en un govern amb majoria absoluta de CiU era molt elevat, però valorem molt l'oferiment de la federació.


El portaveu del grup municipal republicà, Raül Grangé, ha negat que els resultats de la votació de l'assemblea suposin una divisió del partit.

Raül Grangé

Quan hi ha un debat, sempre hi ha divisions, però aquesta és una divisió sana.


L'assemblea d'ERC ha tingut lloc aquest dijous a la nit a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.