La majoria de l'executiva d'ERC aposta per continuar les converses amb CiU


  • Comparteix:

El cap de llista d'ERC assegura que les negociacions amb CiU per formar govern avancen pel bon camí. Raül Grangé afirma que l'executiva republicana és en general favorable a negociar amb CiU per reeditar el pacte. La militància decidirà el proper 5 de juliol en assemblea si ERC ha de tornar al govern municipal.

Fa una setmana que CiU i ERC van començar oficialment les converses per reeditar un pacte de govern, tot i la majoria absoluta de la federació nacionalista.

Després d'aquests primers dies de negociació, el cap de llista d'ERC, Raül Grangé, ha avançat a Ràdio Sant Cugat que a l'executiva republicana hi ha una àmplia majoria que aposta per tirar-ho endavant.

Grangé ha explicat també que entre la militància hi ha diferents opinions, però que la decisió la prendran el proper 5 de juliol en assemblea.

Raül Grangé

A la militància hi ha gent que està a favor i altres que estan en contra. De moment, a l'executiva hi ha una àmplia majoria per tirar-ho endavant.


Grangé ha advertit, però, que ERC no entraria a l'equip de govern només per fer de 'comparsa' i que aposten per fer una feina política important.

Raül Grangé

No pensem entrar a l'Ajuntament per fer de comparsa. Volem entrar per fer una feina política important.


Entre els punts irrenunciables, el cap de llista d'ERC havia esmentat, abans de l'inici de la negociació, la preservació de Torre Negra i Can Busquets i la no-construcció de la Ronda Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.