El PSC afirma que la sentència del TSJC sobre la urbanització de la Floresta confirma la gestió 'erràtica' del govern


  • Comparteix:

El PSC exigeix que l'Ajuntament retorni als veïns les quantitats abonades per les obres d'urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta. La formació socialista també considera que el consistori hauria de retirar els 90 recursos plantejats davant les liquidacions de les contribucions especials. Les peticions del PSC arriben després que la setmana passada el TSJC declarés nul el projecte d'urbanització de la zona.

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya donava fa dues setmanes la raó als 90 veïns i a l'associació de contribuents que van impugnar el projecte d'urbanització de la zona del Pont del Diari i l'estació de la Floresta. La secció tercera de la sala del Contenciós Administratiu considerava nul l'acord de la comissió de govern del gener del 2002, que va aprovar definitivament el projecte.

Un cop coneguda la sentència, el PSC creu que el consistori hauria de rectificar. El portaveu del grup municipal socialista, Salvador Gausa, concreta les demandes.

Salvador Gausa

L'Ajuntament ha de tornar les quantitats lliurades pels veïns i ha de retirar els 90 recursos.


El PSC considera que la gestió de les contribucions especials ha estat 'erràtica' des de l'Ajuntament. Els socialistes critiquen que s'hagin anat variant successivament les contribucions especials que havien d'abonar els veïns i qüestiona el cost per a l'Ajuntament de tota l'operació. Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Quin ha estat el cost dels dos contenciosos que s'han presentat davant del TSJC?


Des de la formació socialista adverteixen també que les obres d'urbanització de la Floresta presenten deficiències greus. El PSC assegura que en un període de quatre anys l'estat dels treballs no és el que hauria de ser i que caldria obrir un diàleg amb els veïns. A més, el PSC també reclama un informe detallat sobre l'estat de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.