UNIS prepara la seva llista electoral


  • Comparteix:

La UNIS, Unió d'Independents de Sant Cugat, ja ha configurat una llista provisional de cara als propers comicis. Aquesta formació, que es declara de centre, té l'objectiu d'aconseguir el benestar social de la ciutat. UNIS ha confirmat que alguns partits de l'Ajuntament han acostat posicions davant possibles unions el 25 de maig.

Formada fa 22 anys i una militància de 50 membres, la UNIS es defineix com un partit d'independents que vol treballar pels ciutadans. El partit es posiciona en una ideologia centrista, que NO va associada a les doctrines del PP, tal i com ha remarcat el portaveu, Miquel Quintana.

UNIS treballarà per a vetllar per la qualitat de vida dels santcugatencs. Per aquest motiu volen la regulació dels problemes de trànsit, la descentralització de la ciutat, un servei d'ambulàncies propi, la creació d'una residència pública i el retorn de les funcions assistencials al consultori de Torreblanca. Miquel Quintana justifica el tarannà del partit de la següent manera:

Miquel Quintana

Nosaltres ens dediquem al ciutadà


Quan encara queden 7 mesos per la celebració dels comicis, UNIS ja disposa d'una llista electoral que anirà encapçalada per Ramon Sagalés, fill del fundador, i el propi Quintana. La formació, que està elaborant el programa, ha d'ajustar encara els primers llocs de la llista.
El portaveu Miquel Quintana ha confirmat que algunes formacions del consistori han contactat amb UNIS amb l'objectiu d'establir possibles unions. Quintana parla del paper que pot jugar UNIS en les properes eleccions:

Miquel Quintana

No aspirem a omplir l'Ajuntament, però sí a formar equip de govern amb algun partit


La Unió d'Independents de Sant Cugat començarà la campanya electoral al mes de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.