L'AJSC anuncia la segona part de la campanya 'Les joves a Sant Cugat no tenim futur'


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) iniciarà a partir del setembre la segona part de la campanya 'Les joves a Sant Cugat no tenim futur' amb tallers i més activitats. El col·lectiu, que al gener començarà els actes de celebració del seu cinquè aniversari, destaca que aquest ha estat l'any més positiu per a l'organització.

Abans de celebrar els cincs anys del moviment, l'organització seguirà endavant amb la segona fase de la campanya 'Les joves a Sant Cugat no tenim futur'.

Un dels membres de l'AJSC, Ignasi Beaseguí, explica en què consistirà aquesta segona part de la campanya.

Ignasi Beaseguí

Continuarem la campanya amb tallers sobre l'ocupació, els mitjans de contrainformació, etc. Una vegada al mes durem a terme un taller diferent.


L'Assemblea destaca que aquest ha estat l'any més positiu tant pel que fa a les accions dutes a terme com a l'augment de la militància i col·laboradors. La 1a Jornada contra la violència masclista i la denúncia del preu de l'habitatge amb la penjada de tres pancartes gegant a Can Mates són algunes de les accions que ha dut a terme l'Assemblea.

Escoltem la valoració que en fa Ignasi Beaseguí.

Ignasi Beaseguí

Aquest curs celebrarem el cinquè aniversari. Aquest any ha estat el més positiu perquè hem fet un treball molt divers i hem rebut un gran suport.


D'altra banda, el col·lectiu ha reiterat el seu suport a la CUP en política municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.