CiU modificarà el cartipàs després del no d'ERC a entrar al govern municipal


  • Comparteix:

CiU introduirà 'algunes modificacions' al nou cartipàs municipal a causa de la negativa d'ERC a entrar a formar part de l'equip de govern. La federació nacionalista ha recordat que aquest no és el govern que haguessin volgut ja que esperaven l'entrada de la formació republicana. El nou equip situa com a principal repte del mandat afrontar el creixement de la ciutat.

Durant la celebració del segon ple extraordinari del nou mandat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que l'organització del nou cartipàs municipal és coherent i respon a les necessitats de la ciutat. Tot i això, Recoder ha subratllat que possiblement en els propers dies introduiran algunes correccions a la nova distribució ja que en un primer moment estava pensada per agrupar una altra força política a part de CiU.

Lluís Recoder

Introduirem alguna petita modificació en els propers dies ja que el cartipàs estava pensat per encabir una nova força política.


El portaveu de la federació nacionalista, Joan Recasens, ha destacat que totes les accions d'aquest mandat aniran dirigides a continuar amb un equilibri en el creixement de la ciutat i a prioritzar un 'marcat accent social'.

Joan Recasens

Tenim el repte de finalitzar els nous barris, distribuir els nous equipaments, continuar amb l'urbanització dels districtes i seguir amb un marcat accent social.


Davant les diverses crítiques de l'oposició respecte l'extensió del nou equip de govern, l'alcalde també ha destacat que el nou cartipàs només s'encareix un 0,9% respecte l'anterior mandat.

Entre els punts aprovats en el nou ple també hi figuren les retribucions i indemnitzacions dels membres del consistori i dels grups municipals. Les tinències d'alcaldia amb dedicació exclusiva són les àrees d'Economia i Organització, la de Medi Ambient i Valors Cívics, la de Serveis a la Ciutadania i la de Cultura i Esports.

Per altra banda, les tinències d'alcaldia de dedicació parcial són la de Presidència, la de Territori, i la de Serveis i Manteniment de la Ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.