Recoder ocuparà una vicepresidència de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Lluís Recoder serà un dels vicepresidents de la Diputació de Barcelona, governada pel tripartit d'esquerres. Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, l'alcalde assumirà el càrrec de l'organisme supramunicipal en el ple de dijous vinent. Tot i la nova responsabilitat de Recoder, CiU no formarà part del govern de l'ens.

Durant aquest mandat, un dels principals objectius de la Diputació de Barcelona serà preparar-se per a la futura distribució de Catalunya en vegueries. Segons fonts de l'organisme supramunicipal, la presència de Recoder hauria de servir per facilitar l'acord amb CiU en el desenvolupament de la llei d'organització territorial. En aquest sentit, l'alcalde assumirà la cinquena vicepresidència, que tindrà un caràcter institucional.

Malgrat la nova funció de Recoder, la federació queda exclosa, formalment, del govern de l'ens supramunicipal. El PSC, ICV-EUiA i ERC van tancar un acord de govern a la Diputació de Barcelona. Els tres partits van reeditar així el pacte que mantenien a l'organisme des de fa 12 anys.

El socialista i alcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho, té tots els números per repetir com a president de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.