Corbacho diu que Recoder treballarà per reconvertir la Diputació en vegueria


  • Comparteix:

La incorporació de Recoder com a vicepresident de la Diputació s'emmarca en el procés de reconvertir la institució en una vegueria. Ho ha dit el president de l'ens, Celestino Corbacho, que assegura que així es complirà la reconversió contemplada a l'Estatut.

Recoder formarà part d'una comissió de vicepresidents que afrontarà els canvis organitzatius i de funcionament per reconvertir la institució en una vegueria

En declaracions a l'agència EFE, Corbacho ha deixat clar que la incorporació de Recoder està al marge del pacte de govern tripartit entre PSC, ERC i ICV fins a 2011. El futur president ha subratllat que Recoder, com la resta de vicepresidents, no té cap funció executiva.

Tot i això, Corbacho ha deixat la porta oberta a la possibilitat que 'en el futur' Recorder pugui dirigir algun tema vinculat als treballs de la comissió de vicepresidents, en què no hi haurà el PP, que no va donar suport al nou Estatut.

Corbacho ha remarcat que la incorporació de Recoder té motivacions estrictament vinculades a la Diputació. Segons el dirigent, 'no té res a veure' amb acostar posicions amb CiU abans de les generals, després de les quals el PSOE podria necessitar del suport de la federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.