Recoder es compromet a treballar per als municipis des de la Diputació


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que ocupar la cinquena vicepresidència de la Diputació de Barcelona el permetrà treballar encara més per l'àmbit local. Recoder assumirà aquest dijous el càrrec de l'organisme supramunicipal.

Recoder ha dit estar 'molt il·lusionat' per ser, per primera vegada, diputat provincial.

Escoltem Recoder, en declaracions a COM Ràdio.

Lluís Recoder

N'estic molt satisfet. Em feia il·lusió ser diputat provincial. Poder treballar per al meu ajuntament i per als ajuntaments del Vallès és molt gratificant.


D'altra banda, l'alcalde ha insistit en la necessitat que el tren d'alta velocitat passi pel Vallès. Segons Recoder, existeix una contradicció a l'àrea metropolitana.

Lluís Recoder

El mateix ministeri ja s'ho ha replantejat. Em costa entendre que els que defensen l'àrea metropolitana des de Barcelona a l'hora de posar-lo en pràctica tinguin tan poc esperit metropolità.


L'alcalde ha reiterat que el recorregut del tren d'alta velocitat pel centre de Barcelona és una opció cara i amb molts riscos. Recoder dubta que el tren pugui passar-hi a una velocitat de 160 km/h.

Sobre el debat intern a Convergència i Unió, Recoder ha dit que està disposat a 'col·laborar en la redefinició del missatge' de la federació per adaptar-lo a la societat catalana del segle XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.