Recoder ja és vicepresident de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Recoder, en el moment de la votació

Recoder, en el moment de la votació

L'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que una de les seves prioritats com a cinquè vicepresident de la Diputació de Barcelona és defensar els interessos dels ajuntaments de CiU i especialment el de Sant Cugat. Recoder, que ha pres possessió del càrrec aquest dijous, assegura que la seva nova condició a l'organisme supramunicipal el permetrà treballar encara més per l'àmbit local.

L'alcalde de l'Hospitalet del Llobregat, Celestino Corbacho, ha estat reelegit aquest dijous president de la Diputació de Barcelona durant el ple de constitució de l'organisme supramunicipal. Corbacho comptarà amb un nou cartipàs configurat a partir de cinc vicepresidències: dues pel PSC, una per ICV, una per ERC, i una altra per a CiU, que és la que ocupa Lluís Recoder.

Recoder ha afirmat que espera defensar els interessos dels ajuntaments de CiU i en particular els interessos de Sant Cugat.

Lluís Recoder

El meu objectiu és defensar els interessos dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona, molt especialment dels ajuntaments governats per CiU i entre ells principalment el de Sant Cugat.


Corbacho ha obtingut 47 vots a favor, els del PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU, mentre que l'altra candidatura proposada pel PP n'ha obtingut quatre. Després del ple de constitució ha tingut lloc un ple extraordinari en el qual s'ha donat compte del nou organigrama polític de la Diputació pel mandat 2007-2011.

L'alcalde de Sant Cugat no és l'únic santcugatenc designat a l'organisme supramunicipal. Xavier Amador, de CiU, també representa juntament amb Recoder la demarcació de Terrassa a la Diputació. Dels quatre diputats provincials que representen la demarcació de Terrassa, dos són de CiU i dos del PSC. ICV-EA ha perdut el seu representant, que ha passat a la federació nacionalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.