Principi d'acord per consensuar un programa de govern a Valldoreix


  • Comparteix:

La Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU han acordat crear una comissió paritària per redactar un programa de govern consensuat per a l'EMD de Valldoreix. Montserrat Turu presidirà l'ens durant tot el mandat i ofereix una vicepresidència al candidat de la federació nacionalista, Josep Puig. Les dues parts continuaran negociant a partir del setembre per tancar un cartipàs definitiu.

En la junta de veïns d'aquest dijous, s'ha aprovat nomenar una comissió paritària que haurà de redactar un programa consensuat entre les dues candidatures. De moment, s'ha aprovat una distribució provisional de les responsabilitats de govern. Montserrat Turu continuarà ocupant la presidència de l'EMD i assumirà les àrees de Relacions Institucionals i Ciutadanes, Territori, Vialitat, que inclou Transport i Mobilitat, i l'àrea de Seguretat Ciutadana.

El vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista Josep Casadellà s'ocuparà de les àrees de Serveis Personals, Esports i Comerç i Consum. També de la coalició d'esquerres, Joan Gaya assumirà les àrees de Serveis Generals, Economia i Hisenda i Participació Ciutadana, i Teresa Veciana estarà al càrrec de les àrees de Medi Ambient, Imatge i Comunicació i Acció Social.

La presidenta, Montserrat Turu, ha expressat la seva voluntat que aquest cartipàs sigui provisional a l'espera d'arribar a acords concrets amb la federació nacionalista. Per aquest motiu, Turu no ha designat encara un vicepresident de l'EMD, tot i que ha explicat que no tindrien cap inconvenient a oferir la vicepresidència al candidat de CiU, Josep Puig.

Montserrat Turu

Josep Puig seria un bon vicepresident i per part nostra no hi hauria cap inconvenient.


Josep Puig, de la seva banda, s'ha mostrat disposat a continuar negociant i ha demanat a Turu capacitat per entendre les seves demandes.

Josep Puig

Esperem per part de la presidenta tota la capacitat per entendre les nostres demandes.


Les negociacions entre la Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU continuaran al setembre. Ambdues formacions esperen poder presentar un cartipàs amb caràcter definitiu ben aviat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.