L'alcalde lamenta que un exconseller de Promusa hagi de retornar un pis públic


  • Comparteix:

L'alcalde considera 'especialment greu' que un exconseller de Promusa hagi de retornar un pis de protecció oficial per no haver-lo destinat a residència habitual. Lluís Recoder subratlla que David Sempere no pot al·legar desconeixement de la normativa tenint en compte el càrrec que ocupava a l'empresa municipal.

Segons Recoder, la sentència judicial contra Sempere demostra l'eficàcia de Promusa a l'hora de recuperar pisos públics no destinats al seu ús.

L'alcalde remarca la gravetat del fet que un exconseller de l'empresa municipal no usés un habitatge públic correctament.

Lluís Recoder

Hi ha casos especialment greus per la responsabilitat que ha ostentat la persona acusada. Hem fet el que havíem de fer.


Recoder s'ha mostrat convençut que ERC, partit al qual pertany Sempere, és la primera interessada a depurar responsabilitats.

Lluís Recoder

Estic convençut que els primers que estan absolutament a favor de la sentència són els companys de partit d'aquesta persona.


Una sentència judicial obliga a Sempere a retornar un pis en haver-se demostrat que no el destinava a residència habitual. Amb aquestes denúncies, l'Ajuntament intenta recuperar les vivendes públiques de les quals es fa un mal ús per adjudicar-les a altres famílies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.