El cartipàs del Consell Comarcal del Vallès Occidental comptarà amb dos santcugatencs


  • Comparteix:

Dos polítics santcugatens formen part del nou cartipàs del Consell Comarcal del Vallès Occidental per al periode 2007-2011. Ferran Villaseñor, del PSC, i l'ecosocialista Xavier Boix presidiran, respectivament, la comissió informativa de Territori i Planificació, i la delegació especial de revisió del programa d'actuació comarcal.

El ple del consell ha donat llum verda a la creació de cinc vicepresidències, així com la constitució de nou comissions informatives, entre les quals es compta la de Territori i Planificació presidida per Villaseñor. El ple també ha aprovat la creació de quatre delegacions especials. Una d'elles serà la de revisió del programa d'actuació comarcal que presideix Xavier Boix.

Per aquest periode, la comissió permanent està formada pel president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, del PSC, i cinc vicepresidents que seran per ordre: Francesc Xavier Martín del PSC, Olga Olivé de CiU, l'ecosocialista Isabel García, Glòria Ullés d'ERC i el socialista Antonio Càrdenas.

Les comissions informatives estarà integrada per vocals representants de cada grup polític comarcal amb la següent proporció: dos membres del PSC, dos de CiU, un d'ICV-EUiA, un d'ERC, un del PP i un de les CAV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.