Valldoreix demanarà més competències per a l'EMD en la celebració de la Diada


  • Comparteix:

Valldoreix commemorarà la Diada Nacional enmig de la seva Festa Major amb una ballada de sardanes i una actuació dels Marxosos del Vallès. El vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, considera que l'Onze de Setembre d'enguany tindrà un caràcter reivindicatiu i servirà per reclamar més competències per a l'EMD de Valldoreix.

La Diada Nacional marca un punt d'inflexió en la Festa Major de Valldoreix, que ha començat aquest cap de setmana. La coral Harmonia serà l'encarregada de posar el punt musical cantant 'Els Segadors' i l'himne de Valldoreix, de Josep Ríos i Domènech. Aquest es va estrenar l'any passat amb un arranjament perquè es pugui tocar per una cobla.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, considera que la Diada tindrà per a Valldoreix un sentiment reivindicatiu.

Josep Casadellà

A Valldoreix hi ha un sentiment com el que hi ha entre Catalunya i Madrid. Ens sentim reivindicatius.


Els actes institucionals de l'Onze de Setembre començaran a dos quarts de sis de la tarda amb el parlament de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i amb la tradicional ballada de sardanes. Aquestes estan coordinades amb les de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat perquè els santcugatencs puguin assistir també a Valldoreix.

La novetat d'enguany arriba de la mà dels Marxosos del Vallès, que tancaran la Diada amb el musical 'Buscant a Mary Poppins' a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.