La JSC dedica l'escola de formació als mitjans i al màrqueting polític


  • Comparteix:

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) centrarà la tercera escola de formació Àngel Casas als mitjans de comunicació i al màrqueting polític. Les jornades de formació tindran lloc aquest cap de setmana i comptaran amb la participació del periodista Enric Sopena.

L'exalcalde de Sant Cugat, Àngel Casas, serà l'encarregat d'inaugurar aquest divendres l'escola de formació que porta el seu nom.

Poc després, tindrà lloc una taula rodona sobre la relació entre els mitjans de comunicació i els partits polítics. A la trobada, hi participaran periodistes de diversos mitjans locals, entre els quals es troba Ràdio Sant Cugat.

Després de la taula rodona, el director del diari digital 'El Plural', Enric Sopena, dictarà una conferència sobre la política i els mitjans de comunicació a la xarxa. En acabar la xerrada, els militants de les joventuts celebraran un sopar amb el periodista.

David Gutiérrez és el primer secretari de la JSC a Sant Cugat.

David Gutiérrez

Esperem que la presència d'Enric Sopena ens faci incrementar la presència de gent a l'escola.


L'endemà, dissabte, els assistents participaran en un curs de marqueting polític. La clausura de l'escola tindrà lloc al vespre amb les intervencions del primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, i de David Gutiérrez.

Els actes tindran lloc al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.