Promusa estrena nou consell d'administració


  • Comparteix:

L'empresa municipal d'habitatge, Promusa, té des d'aquest dilluns nou consell d'administració format per deu integrants. Entre d'altres, el consell comptarà com a consellers amb l'alcalde, Lluís Recoder, i membres de cadascun dels grups polítics amb representació al consistori.

L'equip de govern tindrà fins a quatre representants en les persones de l'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Amador, i la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat. Joan Carbó per CiU, Pere Soler pel PSC, Javier Bistué pel PP, Montse Espanyol per ICV-EUiA i Raül Grange per ERC seran els representants dels diferents grups polítics.

Les associacions de propietaris i veïns de la ciutat tindran també el seu representant en la persona de Bernardino Organero, mentre que el secretari del consell serà el gerent de Promusa, Lluís Hosta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.