Àngels Solé torna a la política com a vocal de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

L'extinenta d'alcalde de Cultura Àngels Solé torna a la política com a vocal de CiU a l'EMD de Valldoreix. Solé substitueix Marc Monells, que ha deixat el càrrec per convertir-se en cap de gabinet d'alcaldia.

Després de la marxa de Monells, CiU i la plataforma Actuem per Valldoreix van demanar a Solé que assumís la vocalia. La tinenta d'alcalde de Cultura durant l'anterior mandat assegura que el nou càrrec és compatible amb la seva intenció de dedicar més temps a la família.

Àngels Solé

Assumir la vocalia significa donar un servei a Valldoreix. És una dedicació compatible amb les meves prioritats actuals: la família.


Solé confia que CiU i la Candidatura de Progrés i Catalanista acabaran tancant un acord per formar un govern d'unitat, després que les eleccions donessin la presidència a Monsterrat Turu i la majoria de la junta de veïns als nacionalistes. Segons la vocal, el pacte és l'única solució per garantir la governabilitat a l'EMD de Valldoreix.

Àngels Solé

La situació actual no permet governar. Podem aconseguir un bon pacte on tots ens sentim còmodes.


Fonts de la negociació han indicat que les converses avancen en el bon sentit. El pacte passaria per donar una vicepresidència al candidat de CiU-Actuem, Josep Puig, i dissenyar un cartipàs on tots els vocals tinguessin responsabilitats de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.